Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2008 12:25 - На източния фронт нищо ново
Автор: sstoilov Категория: Политика   
Прочетен: 1108 Коментари: 1 Гласове:
0



На източния фронт нищо ново или защо Путин се провали като президент.

В Русия се проведоха президентски избори. Спечели човека на Путин с голямо мнозинство. Близо 70 процента от населението изрази своята нескрита любов към избранника.  Всичко беше под контрол и без забележки. Поредната успешна акция КГБ. Пореден   урок по установяване и управление на диктатура. Спокойно може да влезе в учебниците по политически и обществени науки.
За западните наблюдатели този процес вероятно  буди недоумение.
За нас обаче които преживяхме и продължаваме да преживяваме всякаква форма на ДС управление в България нещата са напълно прозрачни.
За последните 64 години видяхме ДС да управлява чрез партийната диктатура (една любима партия лидер на любимите ни водачи- БКП, заедно с казионните БЗНС и ОФ). Видяхме да управлява через тотален контрол на медиите(БНТ ,БНР и националните вестници буквално преливащи с агенти на ДС).
Видяхме икономически контрол через партийните фигури в предприятията и армията а по-късно через „силовите групировки"създадени и контролирани от същите ДС генерали. Нищо ново под слънцето. 

С начина на провеждане на  последните президентски избори Русия доказа че не е напреднала кой знае колко и  по политически показатели с право може да се причисли към групата страни като Северна Корея, Туркменистан и  Куба  На фона на тези събития българските управници избягват да заемат ясна позиция по случващото се в Русия
Защо ли? Сигурно има защо. Просто защото нйма какво да кажат. Защото това което се случва в Русия ни е до болка познато.
И всички знаем как свършва. Така както вече веднъж свърши през 1990 и 1997.
С разграбена държава, съсипана икономика и олигарси с банкови сметки по цял свят,
пълни с пари ограбени от населението. Ние знаем това защото вече го преживяхме.
Изглежда мнозинството от руския народ не си е взел поука и ще го преживее отново.
Ние обаче не желаем България отново да бъде част от тези схеми. Не сме съгласни с опитите на агент  Гоце и компания да ни представят резултатите от последните президентски избори в Русия като плод на изключителнo ползотворното управление на Путин и свободната воля на избирателите. 

Путин се провали като президент! Това е и основната причина тези президентски избори да се превърнат в такъв фарс. Провали се в това че не успя да надмогне КГБ ченгето в себе си и да изгради силна Русия на база на законност, правила и ред а изгради Русия на контрола на КГБ.
Остави нация с извратена система на управление. Остави страна в която институцията е над закона. Страна който показва мускули но костната и система е проядена от рака на беззаконието. Медведев наследява огромна нация която се управлява по неясни правила. Катастрофата е неменуема, рано или късно.
Нека България да не я следва в този провал. Нека бъдем свободна и независима страна отстояваща принципите на законност и свободата.



Тагове:   ново,   фронт,


Гласувай:
0



1. анонимен - hihi
09.12.2008 18:44
Какъв си пък ти бе пикльо???? Провал на Путин говориш, а интересно в какво именно се е провалил? След неговото управление Русия е по-богата, хората живеят по-добре и затова това гласуване за приемника му.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sstoilov
Категория: Политика
Прочетен: 28571
Постинги: 7
Коментари: 11
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930