Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 16:31 - 18 ЯНУАРИ 2008, ТЪЖЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ
Автор: sstoilov Категория: Политика   
Прочетен: 1515 Коментари: 2 Гласове:
0



Срамува се! 
Срамувам се от себе си! Срамувам се от децата си!  Срамувам се че допуснахме комунизъм отново в България Срамувам се че допуснахме наследниците на Станишев, Живков, Балев и техните съратници отново да ни предадат на поднос на Руската Комунистическата Диктатура. Те не се промениха, останаха си жалките подлоги на московския социнтерн. Не им вярвах че обичат Европа и че са със Запада. Знаех че са лъжци и лицемери. Днес те предадоха Европейските интереси за сметка на Руските. На каква цена? На колко ли сребърника оцениха съдбата на този народ червените мафиоти начело с доносника Гоце от Сирищник. Боли ме. Но от тях друго и не очаквах. Срамувам се за друго. Срамувам се от името на всички свободомислещи Българи които обичат тази страна  че допуснахме да се случи това което стана. Срамувам се че допуснахме псевдо-демократи със съмнителен политически произход и ценности да се представят за лидери на българската демократична общност. Срамувам се заради Желю Желев, Стефан Софиянски, Бакърджиев, Праматарски, Михайлова, Стоянов, Костов и други които не се оказаха достойни да поведат България към по-добро бъдеще. Които продадоха Нефтохим на Руснаците, които не отвориха досиетата и не събраха смелост да лустрират  служителите на бившото ДС. Които не можаха да съберат достатъчно кураж и да отрежат корена свързващ ни с тъмното комунистическо минало.Които не можаха да ни поведат по пътя на Литва, Латвия, Естония и другите Източноевропейски страни . Които искаха властта но не и отговорността която този исторически момент изискваше. 
Дали децата на България  ще ни простят ? Защото върху техните рамене ще падне  бремето на икономическото Руско робство в следващите десетилетия.    Българио, прости ни!        


Тагове:   ден,   независимост,


Гласувай:
0



1. анонимен - До теб с болка!
18.01.2008 18:18
Заставам до теб и споделям болката ти. Преди малко прочетох информацията изнесена от световните агенции и бях потресен. Сценарият е бил писан отдавна. Представлението беше изнесено безупречно. Само 200-300 българи (според медиите, не се знае колко е вярно) излязоха да изтрият срама на България.

Георги




цитирай
2. анонимен - Ognyan Chipev - do Stoil
19.01.2008 16:00
Stoile, az viarvam v dobroto badeshte na Bulgaria. Tova, koeto napravi Asociacia "Anna Politkovskaya", Grajdanska Iniciativa "Spravedlivost" dade mnogo yasen i tochen znak na vsichki, che v Bulgaria ima chestni i smeli hora, koito ne sa saglasni s tova koeto stava v momenta i che tezi hora sa resheni, kakvoto i da im struva, da prodaljat da konfrontirat tova vrashtashto ni nazad neo-komunistichesko zlo. Stoile, ti si gradivna chast ot tozi promeniasht proces i ti blagodaria za tova. Bog da te pazi i vodi. Amin.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sstoilov
Категория: Политика
Прочетен: 28541
Постинги: 7
Коментари: 11
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031